Pobytové balíčky

Plánuteje golfový výlet, dovolenou s rodinou nebo romantický víkend?

V našem hotelu nabízíme možnost zakoupení zvýhodněných pobytových balíčků nejen pro golfisty. Pobytové balíčky lze využít v pracovní i víkendové dny. 

V případě zájmu můžete pobytové balíčky rezervovat telefonicky, emailem nebo přes naše stránky. Po vybrání data a pokoje Vám rezervační systém nabídne sekci doplňkové služby, ve které najdete i pobytové balíčky. https://www.grcl.cz/ubytovani/rezervace-ubytovani/

GOLFOVÉ BALÍČKY:

COME AND PLAY

Golfový pobytový balíčekpro 2 osoby zahrnující ubytování ve dvoulůžkovém pokoji typu Superior se snídaní + FEE pro 2 osoby + 1x buggy.

Cena: 5 350 Kč

COME AND PLAY EXTRA

Golfový pobytový balíček pro 2 osoby zahrnující ubytování ve dvoulůžkovém pokoji typu Superior se snídaní + 2x FEE pro 2 osoby + 1x buggy. 

Cena: 7 400 Kč

COME AND RIDE A BIKE

Pobytový balíček pro 2 osoby zahrnující ubytování ve dvoulůžkovém pokoji typu Superior se snídaní + po dobu pobytu zapůjčení elektrokol

Cena 7 200 Kč

COME AND STAY

Golfový pobytový balíček pro 2 osoby zahrnující ubytování ve dvoulůžkovém pokoji typu Superior se snídaní + FEE pro 2 osoby + 1x buggy + tříchodová večeře s lahví vína (výběr dle nabídky)

Cena: 7 300 Kč


Golf Resort Česká Lípa® Copyright © 2024. All Rights Reserved.

Golf Resort Česká Lípa