Srdečně Vás zveme na Degustační Valentýnské menu.
Podávat budeme čtyřchodové menu ze surovin nejen afrodiziakálních, s možností volby předkrmu i hlavního chodu. Vybere si každý/á! 🙂
Přijďte v sobotu, v neděli nebo i v pondělí od 17:00 hodin
Prosíme rezervace na tel. č. 702 150 500, děkujeme.
VALENTÝNSKÉ MENU
Přípitek
Pinot Grigio DOC Spumante Tenuta San Giorgio
Předkrm
CARPACCIO z hovězí svíčkové s lanýžovým olejem, kapary, rukolou a parmazánem
nebo
KREVETY TERIYAKI s kokosovým mlékem na salátu s mangem a passion fruit
Polévka
KRÉMOVÁ POLÉVKA ze zeleného chřestu s parmazánovým chipsem
Hlavní chod
SUPREME Z PERLIČKY, ragú z lišek, květákové pyré s karotkou a muškátem
nebo
HOVĚZÍ FLANK STEAK s chimichurri bylinkami, gratinovaný brambor, ústřicová omáčka
Dezert
JAHODY V ČOKOLÁDĚ s limetkovou smetanou
Cena čtyřchodového menu včetně přípitku pro dvě osoby 1450 Kč
rezervace a informace na tel. čísle: + 420 702 150 500
nebo na e-mailu recepce@grcl.cz